Om os

Hvem er vi?

ForYou er til for dig der skal forkæles til hverdagspriser

Hvorfor ForYou.dk?

planen er, at du skal finde den parfume og det skønhedsprodukt, som passer til dig, det er samme mærke og kvalitet, som du finder i butikkerne, og en langt den største del af det vi har er også meget billigere. Vores samarbejde med vores distributører, giver dig muligheden for et hav af fantastiske skønhedsprodukter og parfumer til rigtige lave priser. ALT er 100% originalt. 

Udvalg og mærker

Vi har et stort udvalg af mærker og kvalitets produkter hvori du kan spare op til 70% på dem ift. andre steder. På vores hjemmeside vil du løbende finde spændende kampagner, som er udarbejdet i tæt samarbejde med vores distributører.

Har vi ikke lige det du netop har i tankerne, så tøv ikke med at sende en mail med en forespørgsel på et vis produkt. Vi er leveringsdygtige i de fleste parfumemærker, størrelser og variationer af dufte. Leder du efter noget bestemt, så hører vi med glæde fra dig/jer.

Vi er vilde med glade kunder

Glade og tilfredse kunder er det vigtigste. Vi gør derfor alt hvad vi kan, for at servicere alle vores kunder, med god og behagelig service, fleksibilitet og gode priser. Hvis du skal føle dig på toppen med lidt ekstra overskud, er vi altså de helt rigtige du har fået fat i! 

Følg os!

Instagram: 

https://www.instagram.com/foryoudk/

Facebook:

https://www.facebook.com/ForYouu.dk/

God fornøjelse med handlen!